Prettige feestdagen

23-12-2021

Namasté,

Ondanks de pandemie, die net zoals in 2020, ook in 2021 voor de nodige problemen en stress zorgde, hebben wij onze stichting overeind kunnen houden. Dankzij gulle donaties van vaste donateurs, bedrijven, kerken, anonieme sponsoren, acties bij AH, verkoop op markten en vele andere prachtige initiatieven door diversen van u.

2021 was een bewogen jaar waarin wij als Nederlandse stichting naast onze zusterorganisatie in Nepal toch veel konden betekenen voor veel vrouwen en kinderen.

Tussen de diverse lockdowns behaalden leerlingen hun diploma's en 60 vrouwen hun coupeusecertificaat. Ook computercursussen vonden plaats. Ons kantoor en beide naaiateliers waren regelmatig gesloten tijdens de lockdowns, maar wanneer alles weer open was, werd er hard gewerkt door ons team en alle cursisten. De gedrevenheid en de flexibiliteit van de Nepalezen toont hun veerkracht en overlevingsdrang. 

Naast diverse voedseldistributieprogramma's werd er medische hulp en voorlichting gegeven en als klap op de vuurpijl werd onze nieuwe ambulance na 1 jaar en 9 maanden geleverd bij onze kliniek.

De vele pakketten met nieuwe en gebreide kinderkleding bezorgden veel kinderen een nieuwe look. Ook bejaarden in het tehuis in Thimi kunnen de winter door met gebreide mutsen, sokken en sjaals.

Namens ons team in Kathmandu wil ik u hartelijk bedanken voor alle hulp die u gaf in 2021.

                               Prettige feestdagen en een gezond, liefdevol en bruisend 2022.

                                                   Dat al uw dromen mogen uitkomen

                                 En dat er meer mededogen, respect en liefde zal zijn.

                                                            

‚ÄčMet vriendelijke groet,

Angelique van Hoof